Vangsgaard byder velkommen med ny reception

Hos Vangsgaard har vi netop færdiggjort en makeover af vores reception. Her skaber forskellige materialer og lys spændende kontraster og masser af stemning.

En reception er ikke noget uvæsentligt element i en virksomhed, hverken hvad angår funktion eller udseende.

Den er det første, din virksomheds medarbejdere og besøgende bliver mødt af, når de kommer, og den er det sidste, de ser, inden de går. Der er derfor god fornuft i at overveje, hvordan den ser ud.

Netop derfor besluttede vi hos Vangsgaard at give vores reception en makeover.

Materialemiks og rum
Da vi er en virksomhed, som brænder for materialer i alle afskygninger, lå det lige til højrebenet at have forskellige materialer og kontrasterne imellem dem som omdrejningspunkt for vores nye reception.

Samtidig ønskede vi at skabe små stemningsfyldte rum i rummet, hvor man har lyst til at være, men uden at gå på kompromis med rummets samlede funktion.

Resultatet er blevet en reception, hvor materialer som træ, metal, læder, tekstil og folie side om side skaber spændende og anderledes effekter med deres forskellige udtryk og taktile egenskaber.

Nyt, retro, nordisk og industrielt
Vi har valgt at beklæde den ene endevæg med 3M’s PVC- og ftalatfri folie ‘Envision 480’, som er fremstillet vha. 60% mindre opløsningsmidler. Den sorte folie med hvide bogstaver giver en god kontrast til resten af rummet og fortæller samtidig vores besøgende, hvad vi kan.

De stilistiske referencer i receptionen er ligeledes baseret på kontraster. Her mødes nutidigt med retro, og nordisk med industrielt i en skøn blanding.

Det nordiske er bl.a. repræsenteret ved rå træstammer og et plankebord leveret af Falke Tømrer & Snedker, ligesom der i loftet svæver forskellige fuglesilhuetter.

Lys sætter stemningen
Som en ekstra detalje har Vangsgaards samarbejdspartner On The Spot sammensat en belysningsløsning med både hængende og stående lys i varme toner, der skaber ekstra stemning, og som med små øer af lys er med til at understrege de forskellige små rum.

Selve grundbelysningen i loftet er blevet udskiftet med spotlys, der med færre lamper giver en mere levende og varm belysning end traditionel belysning.

Sparring og inspiration
Vi har et tæt samarbejde med designerne Tina Casmose og Ann Wiberg. Deres erfaring og måde at se anderledes på tingene gav idéer og tanker, som inspirerede til et helt særligt resultat.

Se forvandlingen af vores reception i galleriet herunder.

Skriv en kommentar

Navigate