Nyhed: 3D-visualiseringer og Virtual Reality

Nu gør vi det endnu nemmere for dig at få et overblik over din nye butik. Nogle af vores dygtige designere er nemlig rigtig seje til at tegne i 3D, hvilket betyder, at du kan opleve din butik i 3D og Virtual Reality allerede inden, du går i gang med ombygningen.


3D-visualiseringer giver dig blandt andet mulighed for at opleve rumlighed, formater og placering af inventar i dit designoplæg og kan desuden være en hjælp i den kreative proces, når det er svært at se det færdige produkt for sig. Og med Virtual Reality-brillerne kan du opleve butikken endnu mere realistisk – og så ser man jo brandgodt ud med dem på.

Imercos nye koncept i 3D
Vores 3D-visualiseringer bygges op med nogle af de førende programmer inden for 3D, og i forbindelse med udrulningen af Imercos nye butikskoncept tegnes butikker i 3D, hvilket giver et godt overblik over de enkelte butikker og placeringen af inventar.

Samtidig fungerer 3D-visualiseringerne som et godt og overskueligt præsentationsværktøj for Imerco i kommunikationen omkring butikkerne med deres leverandører.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan 3D-visualisere din nye butik? Så ring eller skriv til Maria Leth på +45 4024 5167 / mal@vangsgaard.dk

Læser du dette på en smartphone, så klik nedenfor, og naviger rundt i Imercos butik i Silkeborg. Siden kan også bruges, hvis du har VR-briller.3dvisualiseringer-og-virtual-reality_mobil

Skriv en kommentar

Navigate