Spændende nye kompetencer hos Vangsgaard

Vi har styrket organisationen og tilført den nye kompetencer, så vi nu er endnu bedre klædt på til at løse dine opgaver – store som små.

For os er det vigtigt altid at være bedst muligt klædt på til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde den bedste løsning. Derfor sørger vi hele tiden for at tilføre nye kompetencer til vores portefølje.

Spar tid og opfølgning
Ud over at tænke produkt og løsning kigger vi hele tiden på, hvordan vi kan effektivisere processer og dermed spare dig for tid og opfølgning. I vores IT-afdeling udvikler vi løbende elektroniske værktøjer, som intelligent styrer lager, kampagner, dokumentation, registreringer mv.

Senest har vi tilpasset vores Store Manager-løsning til SPAR, hvilket sikrede en effektiv proces under moderniseringen af 120 butikker inden for en stram tidsplan. Hvis du har lyst til at høre mere, giver vi meget gerne en kort introduktion til, hvordan Store Manager kan frigive både tid og ressourcer ved større projekter.

Styrket salgsafdeling og nye kompetencer
Vores Key Account Managere er vigtige brikker i forhold til dig som kunde. Vi har ansat Peter Svane Rasmussen som Key Account Manager. Peter har stor erfaring med design, dekoration og wayfinding bl.a. fra løsninger til Københavns Lufthavn og den offentlige sektor og kommer derfor med ny og relevant viden til Vangsgaard.

Udover at styrke vores salgsafdeling har vi også fået nye kompetencer i tegnestuen. Maria Leth er uddannet teknisk designer og kan visualisere designløsninger for dig gennem 3D-tegning. Hun sidder bl.a. med opdatering og udarbejdning af inventartegninger i 2D og 3D, indretningsplaner i 2D og 3D, udvikling af nyt inventar samt 3D-visualiseringer af butikker.

Fingeren på pulsen
Trends og forbrugeradfærd, som påvirker dig i kampen om kunderne, er i konstant forandring. Vores trendscout holder sig hele tiden opdateret omkring materialer, løsninger og visuelle oplevelser fra hele verden for at sikre, at vi tænker ud af boksen og skaber nytænkende løsninger. Denne vigtige funktion har vi netop styrket.

Med stor viden om design, livsstil og forbrugertrends kan vores nye trendkonsulent Stine Grau give større kunder en kort opdatering om nyheder og tendenser inden for detail. Samtidig kan hun også bruges til mere målrettet research til konkrete projekter.

Stine vil desuden, her på vores blog visuelværdi.dk, holde dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning, ligesom hun giver dig viden om de nyeste materialer og produkter og inspiration til, hvordan du kan bruge dem.

Vi er stolte af de nye kompetencer i vores i forvejen store kompetencehus og glæder os til at skabe visuel værdi for dig.

Skriv en kommentar

Navigate