Lindab blev synlige på messen Byggeri ’16

Da Lindab var på fagmessen Byggeri ’16 i starten af marts stod Vangsgaard bag levering og opstilling af deres messestand.

Lindab deltog i starten af marts på fagmessen Byggeri ’16 med en messestand, som var leveret og sat op af Vangsgaard. Standens forskellige dele var designet og produceret af både Vangsgaard og Sodemann.

Udover at hjælpe Lindab med deres messedeltagelse står Vangsgaard desuden bag produktion og opsætning af en række salgsdisplays. Et samarbejde, der har skabt tilfredshed hos Lindab.

“Vi arbejder sammen med Vangsgaard omkring vores messer og instoreløsninger til byggemarkeder i Danmark og Tyskland. De ordner alt det praktiske i forbindelse med opstilling og nedtagning af messestande for os. De producerer desuden vores instoreløsninger og opstiller dem i byggemarkederne for os,” udtaler Thomas Eriksen, som er marketing projektleder hos Lindab og fortsætter:

“Vangsgaard er en god sparringspartner på nye tiltag og leverer lynhurtigt oplæg på vores ønsker. Vi føler os i trygge hænder hos Vangsgaard, hvor opfølgning, kreativitet og hurtig handling er i højsædet.”

Skal du på messe?
Messer er en fantastisk måde at skabe synlighed omkring din virksomhed, og hvad I kan og samtidig sælge produkter.

Vi har stor erfaring med opstilling af stande til både messer og events, hvorfor vi med garanti også vil kunne hjælpe dig og din virksomhed med at opstille en professionel messestand, der indeholder diske og podier, bannersystemer, roll-ups og meget andet.

Se billeder af Lindabs flotte messestand i galleriet herunder.

Skriv en kommentar

Navigate