Knivskarpe bilindpakninger til Kyocera

Vi har netop afleveret to flotte og knivskarpe biler til Kyocera, hvis teknikere nu stolte kører rundt i rullende reklamesøjler.

Det er vigtigt, at din branding afspejler, hvem du er som virksomhed – også, når det kommer til bildekoration, som er en prisvenlig og effektiv måde at nå ud til mange modtagere.

Netop derfor var det særligt vigtigt for virksomheden Kyrocera, som arbejder med print og dokumenthåndtering, at dekorationen på deres nye biler skulle stå helt skarpt i kvalitet og farver.

Resultatet blev rigtig flot og gav Vangsgaard endnu en glad kunde.

”Det er første gang, vi bruger Vangsgaard – valget faldt på Vangsgaard på baggrund af en anbefaling fra en kollega, og de har ikke skuffet. Der har været god kommunikation, samt god og fleksibel service fra første forespørgsel til afhentning af bilerne. Resultatet er blevet rigtig godt – farverne står kniv skarpt, hvilket er vigtigt for os. Vi er meget tilfredse og vores teknikere er stolte over at vise det flotte logo og image frem på deres servicebil,” udtaler Jonas Dalsgaard, General Manager hos Kyocera.

Skriv en kommentar

Navigate