Implementering af nyt koncept hos FONA

Vangsgaard er leverandør af et nyt shop-i-shop-koncept med små elapparater til FONA. Der var ikke langt fra idé til implementering af projektet, som stod klar i FONAs 56 butikker i starten af oktober måned.

Hvem_Hvad_Vangsgaard, FONA HomeDa FONA fik ideen til at udvide sortimentet med små elapparater som shavere, el-tandbørster, kaffemaskiner, juicere, krøllejern mv., blev Vangsgaard hurtigt en del af projektet.

FONAs ønske var en shop-i-shop, hvor kædens eksisterende butiksinventar kunne bruges og tilpasses de forskellige butiksstørrelser, så det nye område blev synliggjort, men samtidig fremstod som en integreret del af butikken.

På tegnestuen kastede Vangsgaards designere sig hurtigt over opgaven, som fik navnet ’FONA Home’. Der blev designet et koncept med eget logo, nye farver og et udtryk, der både passer ind og skiller sig ud.

Prøvebutik gav syn for sagen
Opstillingen af en prøvebutik i Vangsgaards lounge gjorde det muligt for FONA både at se og opleve, hvordan projektet fysisk ville tage sig ud i butikkerne.

Tegnestuens forslag blev hurtigt godkendt, hvorefter optegning, opmåling og implementering kunne skydes i gang.

Vangsgaard er nær samarbejdspartner med FONA og kender kædens butikker. Derfor var en hurtig proces fra idé til færdigt resultat mulig.

Skriv en kommentar

Navigate