Imerco bruger belysningen aktivt i sine butikker

Lys har evnen til at forandre rum og guide kunderne gennem butikken. Se her, hvordan lys er med til at skabe helhedsoplevelser i Imercos nye kædekoncept.

Som en del af sit nye kædekoncept, som Vangsgaard er totalleverandør af, bruger Danmarks største isenkræmmerkæde, Imerco, belysningen i butikkerne til bl.a. at fremhæve særlige varer og guide kunderne rundt. Lyset er med andre ord en del af helhedsoplevelsen.

Vores gode samarbejdspartner On The Spot har været med i processen som lysekspert og leveret innovative løsninger, der er skræddersyede til de enkelte butikker.

Imerco Østerbrogade
Imerco på Østerbrogade i København var den første butik med det nye koncept. Butikken havde en særlig udfordring, som netop lys viste sig at være den helt rette løsning på.

Butikken var lang og smal og, som konsekvens heraf, ret mørk i den bagerste del. Det betød, at kunderne ofte ikke kom hele vejen ned i butikken. En generel forbedring af det overordnede lys og en række strategisk placerede lys med en anelse højere intensitet er med til at sætte fokus på særlige varer og områder, ligesom de leder kunderne ned gennem butikken.

For at tiltrække kundernes opmærksomhed og signalere, at butikken fortsætter, er en trappe et stykke nede i butikken dekoreret med orange og hvide lysrør.

Lys i orange og hvid går igen, når man ser butikken udefra, når det er mørkt. Udhængsskilte med LED-lys og farvede lysrør i vinduesudstillingen er med til at gøre butikken synlig om aftenen.

Imerco Bruuns Galleri
Imerco i Bruuns Galleri er en af de butikker, der senest har gennemgået en forvandling. Også her bruges lyset aktivt som en del af helhedsoplevelsen.

Der er bl.a. arbejdet med differentiering af farvetemperatur, så lyset er skræddersyet til de enkelte produkter, hvor f.eks. et koldere lys bruges til at fremhæve det hvide, rene og metalliske ved porcelæn, glas og bestik.

Derudover er Imercos butikspersonale blevet undervist i at flytte det kolde og varme lys rundt i butikkerne, så varerne altid fremstår bedst muligt.

Se billeder af de to flotte Imerco-butikker i galleriet herunder.

Skriv en kommentar

Navigate