En grønnere lastbil i grønnere indpakning

PVC- og ftalatfri folie fra 3M™ har sikret, at Frode Laursens nye Iveco Stralis sættevogntog, som kører på natur- og biogas, er grønnere både indvendigt og udvendigt.

Transport- og logistikfirmaet Frode Laursen har netop købt et Iveco Stralis sættevogntog, som kan køre på natur- og biogas. Derved bliver virksomhedens distribution af dagligvarer i Hovedstadsområdet mere miljøvenlig.

”Frode Laursen har en strategi, der siger, at vi vil være med fremme og være synlige med initiativer i forhold til en forbedring af miljøet. Indkøbet af en Iveco Stralis til gas er en del af denne strategi og medvirker til at reducere vores emissioner. Samtidig er det en test af, hvordan det fungerer med gas og 40 tons totalvægt til dagligvaredistribution. Vi får ydermere et billede af, hvilken konsekvens gas har for den samlede kørselsøkonomi,” udtaler teknisk chef hos Frode Laursen, Jan Skov Pedersen, i en pressemeddelelse.

Også grønnere udvendigt
For at understrege den grønne profil er sættevogntoget pakket ind i Envision™, som er en mere miljøvenlig PVC- og ftalatfri folie fra 3M™. Indpakningen står Vangsgaards dygtige montører bag.

“Frode Laursen A/S er meget tilfredse med samarbejdet omkring denne dekoration. Vi finder det helt naturligt og forventer også,  at en professionel samarbejdspartner som Vangsgaard tilbyder flere forskellige løsninger, når vi skal dekorere vores enheder. I dette tilfælde går den PVC-fri folie meget godt i spænd med det signal vi ønsker at sende med en naturgaslastbil til dagligvaredistribution,” fortæller Jan Skov Pedersen.

Den grønnere folie Envision™ er ikke bare mere miljøvenlig, men også super holdbar og kan bruges til at pakke alt fra biler til facader ind. Den er delvist fremstillet ud fra biobaserede materialer og med 60% færre opløsningsmidler.

Skriv en kommentar

Navigate