Gavludsmykning til Circle K i Sydhavnen

I samarbejde med bureauet Citrus Media har vi leveret en iøjnefaldende gavldekoration til Circle K i Sydhavnen i København.

Hvorfor ikke udnytte en helt tom og kedelig gavl til at markedsføre din virksomhed? Gavldekorationer skaber synlighed og vækker opsigt i gadebilledet og kan på den måde være med til at understrege dit brand.

Vangsgaard har i samarbejde med Citrus Media leveret en gavldekoration til Circle K på Borgmester Christiansens Gade i Sydhavnen i København.

Ultra kort leveringstid
Og der blev tænkt hurtigt hos Citrus Media og Vangsgaard. På kun én uge blev ordren modtaget, designet og til sidst malet af Vangsgaards egne graffitimalere.

“Vi samarbejder med mange forskellige kunstnere og folieproducenter, og der kan til tider være mange udfordringer i forhold til deadlines og processer. Selvom løsningen og opgaven fra starten var en anden end det endelige resultat, var Vangsgaard fleksible og hjalp os med at udarbejde den helt rigtige løsning inden for en stram deadline. Resultatet blev vores fælles kunde meget glad for,” siger Eilif Rosenkilde, CEO hos Citrus Media.

Det er ikke første gang, at Vangsgaards graffitimalere har været på spil. Se bare her, hvordan Eurospar blev synlige på en gavl.

Se det flotte resultat i videoen og galleriet herunder.

Skriv en kommentar

Navigate