Friskbagt på miljøvenlige Re-boardplader

Vores svenske kolleger hos Ineko har i samarbejde med bureauet Sitrus udviklet og produceret en udstillingsstand til svenske Lantmännen Unibake. En spændende opgave, der både skulle formidle Lantmännen Unibakes brand og tiltrække besøgende til standen.

GastroNord-messen i april måned samler mad- og drikkevareindustrien, og har gjort det siden 1985. Messen finder sted hvert andet år i Stockholm og er henvendt til storkøkkener, hoteller og restauranter.

Højt arbejdspres og slid
Dialogen startede mellem bureauet og Lantmännen Unibake med udgangspunkt i kundens behov, som var en stand, der skulle kunne modstå højt arbejdspres og slid i flere dage. Herefter stod Ineko, med deres store kendskab til materialer, for design, produktion og hele konstruktionen, som blev samlet på stedet.

Standen blev opbygget i materialet Re-board. Et plademateriale af bølgepap, som er ideelt til at bygge med, også i bløde former, og direkte print på pladen giver uendelige muligheder for at skabe sit eget udtryk. Materialet består af genbrugsfibre, der er mindre belastende for miljøet end træ, og så er det samtidig meget lettere at håndtere og transportere.

Udnyttelse af højden skabte opmærksomhed
“Du er nødt til at skille dig ud i mængden. Den 3 meter høje og 104 kvm. store messestand er det største, vi har bygget i Re-board hidtil. En messestand kan være en stor omkostning, og det er vigtigt for os, at vores kunder får den maksimale værdi ud af deres tilstedeværelse på en messe. Med denne løsning må man sige, at de fik værdi for pengene”, siger Nils Rožkalns, designer i Ineko.

Skriv en kommentar

Navigate