Et styrket Brand Factory og Vangsgaard

Vangsgaard kan med glæde annoncere, at den nordiske kapitalfond Accent per 31. marts bliver den nye hovedejer af Brand Factory Group. Det betyder et styrket Brand Factory og Vangsgaard.

Som en del af Brand Factory Group er det med glæde, at vi kan annoncere, at Brand Factory får den nordiske kapitalfond Accent som ny hovedejer den 31. marts 2016. Samtidig bliver Ineko en del af koncernen.

Ineko er en af Sveriges førende inden for offsettryk og kommunikation. Vi har i vid udstrækning komplementære kompetencer og produkter, og sammen styrker vi vores knowhow og kapacitet inden for produktion af visuel kommunikation og branding.

Styrket markedsposition
Tilsammen er vi førende leverandør i Norden med en omsætning på godt 1 milliard danske kroner og cirka 680 ansatte. Med sammenlægningen skabes et endnu stærkere Brand Factory, som gennem et stærkt globalt netværk får en styrket markedsposition i en branche med løbende forandringer.

Vangsgaard har eksisteret i over 30 år, og i knap 3 år som en del af Brand Factory. Med øget globalisering samt et stigende behov for hurtig og effektiv produktion ønsker vi at sikre et endnu stærkere fundament for fremtiden.

Stadig din nære leverandør
Vores rolle i den daglige drift af Vangsgaard A/S er uændret. For dig betyder det, at vi selvfølgelig stadig er din nære og lokale leverandør og sparringspartner, men som nu har fået endnu større global rækkevidde og styrke.

Vi ser frem til fortsat at skabe værdi for din visuelle kommunikation.

For yderligere information må du endelig kontakte os.

Jesper Christensen
Salgs- og Marketingdirektør
Vangsgaard A/S
jc@vangsgaard.dk
+45 2019 4533

Anders Vangsgaard
Produktionsdirektør
Vangsgaard A/S
av@vangsgaard.dk
+45 2012 7777

René Rafn Hansen
Adm. direktør
Vangsgaard A/S
rrh@vangsgaard.dk
+45 2019 4545

Skriv en kommentar

Navigate