Et drøn af en bil! Vi har leget med DETALJER og visuelle effekter

En vogndekoration kan fungere som rullende reklamesøjle for din virksomhed. Alt fra enkle logoer til en fuld profilindpakning eller måske blot et anderledes udseende kan være med til at understøtte din virksomheds budskab og synlighed i gadebilledet. Se her, hvordan vi har vi har leget med DETALJERNE på vores biler …

Vi har brugt to af vores egne biler som prøvekaniner og leget med nogle af de mange muligheder, der er inden for bilindpakning. Med visuelle effekter og materialer har vi givet dem et iøjnefaldende look, som lyser op i gadebilledet, og får folk til at spærre øjnene op, når vi triller forbi.

Indpakning af biler er en nem, effektiv og billig måde at skabe visuel værdi for din virksomhed i en dagligdag fuld af indtryk, og det kan bringe dit budskab ud til mange mennesker – og derudover beskytter det oven i købet også bilens lak.

Folien er nem at vedligeholde og kan let skiftes, hvis bilens udseende skal opdateres.

3D-udsmykning på en bil? Kan man det?
En af vores kernekompetencer er at designe og pakke biler ind for vores kunder, så da vores tegnestue fik opgaven på vores egne biler, var der lagt op til fri leg! Alt var tilladt og nye løsninger skulle prøves af.

Bilerne er pakket ind i den nye 3M™ 1380 fuldindpakningsfolie, som bl.a kan 3D-indvarmes, hvilket betyder, at der kan leges med effekter under folien. Den ene bil er i en mat bundfolie med blanke detaljer. Og modsat på den blanke bil. Under folien har en edderkop sneget sig ind, og med orange akryl fremhæves budskabet på bilen. Et banner-tag i canvas i bagklappen med #visuelværdi sætter strop i det hele. Det er DETALJRNE der tæller!

I videoen kan du ved selvsyn se, hvordan Vangsgaards montører forvandlede to sorte og anonyme Ford Transit Connect til rullende reklamesøjler for Vangsgaard.

Ønsker du at nå ud til flere kunder med en profilindpakning?
Vores kreative tegnestue sidder klar til at designe en bil til dig!

Ring til os på tlf.: 88 88 30 30

Skriv en kommentar

Navigate