Elegant afskærmning af mødelokaler hos Kapacity

Afskærmning af mødelokaler med folie er en effektiv og elegant måde at sikre diskretion. Samtidig kan folien bruges til at understrege din virksomheds identitet over for medarbejdere og besøgende.

Business Analytics-virksomheden Kapacity er for nyligt flyttet i nye, flotte lokaler i en gammel trikotagefabrik på Artillerivej i København S.

Kapacity kom til Vangsgaard med et ønske om en afskærmningsløsning til sine mødelokaler, som har sprossede glasvægge i stil med vinduerne i den gamle fabrik.

Opgaven lød på at skabe en løsning, der respekterer det meget flotte design, der er i bygningen, og som samtidig sikrer den stil og tanke, der er i Kapacity.

Enkel og elegant løsning
Vangsgaards tegnestue designede flere forskellige forslag med dusted folie i nogle af glasfelterne. Dusted folie er en diskret og elegant, men effektfuld måde at afdække mødelokaler, idet de matterede felter sikrer diskretion, men stadig lader lys strømme igennem og bevarer den åbne rumfornemmelse, som glasvægge giver.

Kapacity valgte en enkel og flot løsning med virksomhedens tagline ’Quality, Integrity, Kapacity’ i nogle af felterne, og dekorationerne er således med til at understrege virksomhedens branding.

”Vi er yderst tilfredse med Vangsgaards kreative proces og Peter Svane Rasmussens formidling af denne. Resultatet er blevet som ønsket, visuelt enkelt og elegant, med et twist via ’Quality, Integrity, Kapacity’”, udtaler Philip Lykke Christensen, partner og CEO hos Kapacity.

Skriv en kommentar

Navigate